2024. április 25. - Márk

450 milliós felújítás

A kormány 450 millió forinttal támogatja a Szegedi Olimpiai Központ fejlesztését - jelentette be Bohács Zsolt országgyűlési képviselő szerdán, a Maty-éri evezős- és kajak-kenu pályán tartott sajtótájékoztatón.
2011. március 9. szerda 14:40 - HírExtra
Mint elmondta: az elmúlt években nagyon kevés forrást kapott a központ. A mostani támogatás olyan fejlesztéseket tesz lehetővé, amelyek nélkülözhetetlenek egy olyan színvonalas sportesemény megtartásához, mint az augusztus 17. és 21. között sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság.

Szovics Zoltán, az Olimpiai Központ vezetője elmondta: a pénzből kiépül a pálya megfelelő energiaellátása, az épületeket akadálymentesítik, felújítják a céltornyot, a VIP épületet és a lelátókat, bővítik a Motel épületét és a hajótárolót, illetve új öltözőket alakítanak ki.

Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára elismerően szólt a támogatásról, kiemelve, hogy ezzel minden igényt kielégítő pálya várja majd ismét a hazai és nemzetközi versenyeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását