2024. április 29. - Péter

Káosz Szegeden

A havazás megakasztotta a forgalmat péntek reggelre Szegeden; a jegesedés miatt a nagyméretű járművek nem tudnak felmenni a hidakra, a rendőrség leállította a kamionforgalmat - közölte a rendőrség szóvivője.
2011. február 25. péntek 08:20 - HírExtra
Tuczakov Szilvána elmondta: a helyi rádiókon keresztül hívják fel a lakosság figyelmét, hogy a nagyobb járművekkel ne közelítsék meg a hidakat és a felüljárókat. A 43-as főúton levő Bertalan hídon kora reggel egy kamion fordult keresztbe a szegedi oldalon. Mentése tűzoltók segítségével sikerült, utána a rendőrök már nem engedtek a hídra több kamiont. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint Szegeden hat munkagéppel végzik a hóeltakarítást és a szórást.

Nacsa János elmondta: a megyében 14 munkagéppel dolgoznak a közútkezelő fenntartásában levő utakon; járhatatlan utak nincsenek a megyében.

A meteorológiai szolgálat tájékoztatása szerint péntek estig folyamatos havazás várható. Csütörtökön egész nap havazott, Szegeden 15 centiméter hó esett, ez a mennyiség péntek estig várhatóan 30 centiméterre növekszik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását