2024. május 6. - Ivett, Frida

Segítség az iszapkárosultaknak

A Magyar Posta Zrt. és a Posta Biztosító kiemelten fontosnak tartja a vörösiszap-ömlés katasztrófa által sújtott Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely településeken élő károsultak terheinek enyhítését.
2011. február 21. hétfő 14:06 - HírExtra
Ezért a Posta Biztosító minden, a Magyar Posta Zrt. hálózatán belül megkötött, 2011. január 1-jei kockázatviselési kezdetű PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés díjából rendkívüli kedvezményt adott. Az említett településeken élő személygépjármű-tulajdonosok - a három településre meghatározott speciális területi szorzónak köszönhetően - 2011-es biztosítási díjukból 90%-os kedvezményt kaptak.

Az év végi kötelező gépjármű-felelősség biztosítási kampányban az érintett településeken összesen 732 db szerződés született a Posta Biztosítónál. Ezen ügyfeleink közül 451-en a Magyarországon elsőként bevezetett okozói kiegészítő biztosítást is kötöttek szerződéseikhez. Az okozói kiegészítő biztosítás a közlekedésben résztvevő gépjárművek ütközése esetén a károkozó autóban keletkezett károkra nyújt fedezetet 2 millió Ft-ig.

A Magyar Posta Zrt. és a Posta Biztosító összefogása összesen 20 612 412 Ft-tal enyhítette az iszapkárosultak terheit.

A Posta Biztosító a német Talanx AG és a Magyar Posta Zrt. közös leányvállalataként olyan biztos és tőkeerős tulajdonosi háttérrel rendelkezik, amelyre minden Ügyfél nyugodtan építhet. Hét éve nyújtunk megbízható szolgáltatást a magyar kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon, 2003 óta több mint 500 ezer Ügyfél választotta a PostaAutóŐr kötelező biztosítást, mely az ország minden postai szolgáltató helyén egyszerűen és gyorsan megköthető.

Olvasható  Posta Biztosító közleményében.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását