2024. április 20. - Tivadar

Bakács nem csak szalámival próbált kisettenkedni - videó!

Újabb fejlemények Bakács Tibor ügyében: előkerült egy videó, mely bizonyítja, hogy az újságíró nem csak szalámit akart lopni.
2011. február 16. szerda 11:17 - HírExtra
Mivel az eset nem sokkal zárás előtt történt, a biztonsági őrök nem vették észre, hogy Bakács zsebeiben más is lapult. Csupán reggel tűnt fel nekik, hogy szanaszét hevernek élelmiszerek annál az asztalnál, ahol felvették a jegyzőkönyvet. Ezután nézték meg a videó felvételt.


A felvételen látszik, ahogyan Bakács kirámolja a zsebeit, amíg az őr nem figyel. „Az őrök alig hittek a szemüknek amikor meglátták a felvételt" – mondta az áruház egyik dolgozója.

Az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt és egy csomag szeletelt szalámi volt. Az élelmiszerek összértéke 4532 forint. Bakácsot ezért újra feljelentették.

Úgy néz ki, hogy a Vaterán péntek óta kapható „Bakács Tibor Settenkedő szalámi replika” mellé újabb termékek várhatók.


Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kovacspapa58
2011. február 19. 15:56
A videón látható hogy a kamera különböző pozíciókban veszi az anyagot.Ehhez az kell hogy valaki valahol kezelje a kamerát irányító joystickot.Aki azt irányítja az a Tesco alkalmazottja,úgynevezett operátor!Ha a titokszobában zajló eseményeket valaki(operátor) tudatosan és előírásnak megfelelően rögzítette,akkor miért mondják azt,hogy csak másnap vették észre a többi terméket az asztal alatt.Magyarul
amit a Bakács abban a helységben tett azzal az operátor folyamatosan tisztában volt.A másik,hogy a Biztonsági szolgálat emberei a monitor szobának a közelébe sem mehetnek,nem hogy onnan felvételt másoljanak ki.Tehát érdekes kérdés hogy ki másolta ki a felvételt és adta tovább?Sok lehetőség nincs.
Úgy gondolom hogy nem a biztonsági cég szivárogtatta ki a felvételt,hanem a Tesco alkalmazott úgynevezett OPERÁTOR.A biztonsági szolgálat, a közelébe sem mehet a monitor szobának,nem hogy onnan felvételt másoljon ki.Ezek az operátorok az áruház biztonsági igazgató alárendeltségébe tartoznak közvetlenül mint Tesco alkalmazott.Szóval ne a biztonsági őrt emlegessük megint mint rossz fiút.Sajnos hogy ezek a civil vagyonőri végzettség nélküli emberkék uralják a monitorokat, és nem a biztonsági szolgálat.Egyedül a Tescónál létezik a „szedjük fordítva a tablettát” című történet. Már ideje lenne onnan ezeket a semmitérő operátorokat ki.@..ni,és a Biztonsági szolgálat hatáskörébe adni ezt a vagyonvédelmi tevékenység változatát.Ismétlem ez csak a Tescónál van. Sajnos
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását