2024. április 19. - Emma

Megdől a világrekord?

Világrekord megdöntésére készül a különleges képességű Harasztosi László.
2011. február 15. kedd 11:31 - HírExtra
Az 1993-ban felállított 51,20 kg-os Guinness rekordját később megjavította a jelenleg érvényes 56,64 kg-ra. Ezt a rekordot kívánja most 60 kg fölé emelni. Ehhez olyan partnert keres Magyarországon, aki a mellkasára helyezett több mint 60 kg súlyt állva meg bírja tartani.

Harasztosi László egyike azon kevés parafenoméneknek a világon, aki bioenergiával le tudja győzni a gravitációt. Vele született különleges képességét gyógyításra is eredményesen használja.

Harasztosi László különleges képességére hétéves korában figyeltek fel a szülők, a rokonok. Hihetetlen módon kezének érintésére elmúltak a fájdalmak. A gyermekkorában felismert, és azóta folyamatosan „karbantartott” képességeit elsősorban gyógyításra használja. Keze nyomán az orvosok által gyógyíthatatlannak minősített emberek nagy számban válnak újra egészségessé. Képes maga köré gyűjteni a térben jelen levő energiákat, és más ember energetikai rendszerébe fókuszálni. Sok- sok személy tapasztalhatta meg személyesen is, mit is jelent közvetlenül kapcsolatba kerülni eddig ismeretlen erőkkel, miként működik valójában az igazi, tiszta, kozmikus energia.

A betegségek okozója a test energiarendszerének felborulása. A parafenomén képes ezt a felborult energiarendszert rövid idő alatt helyreállítani. A beteg már az első kezelés után jobban érzi magát, de a tartós eredmény elérése érdekében a kezelést néhány alkalommal meg kell ismételni.

Ez a különleges, fájdalommentes kezelés több alkalom után fejti ki igazán a hatását. Bár a kezelési módszer szelíd, hatalmas energiákat képes felszabadítani.

Harasztosi László végső célja azonban nem csupán ez, hanem a teljes felépülés. Így segít meggyógyulni akár olyan betegségekből is, melyeknek gyógyítására az orvostudomány jelenleg nem képes.

A tudományos orvoslásból megtanulta mindazt, amire szüksége van a pontos gyógyításhoz, emellett energetikai és manuálterápiás tanulmányokat is végzett. Ezeket szükség szerint felhasználva nagyon hatékonyan tud gyógyítani bármilyen betegséget. A parafenomén híre túljutott az országhatárokon is, ennek eredményeként gyógyított már Kanadában, Amerikában és több európai országban is.


Sok ember csak a szemének hisz, ezért néha show-műsorok keretén belül tart bemutatót a hatalmas energiák egyéb hatásainak szemléltetésére. Így került be a Guinness rekordok könyvébe is. Műsoraival minden embert meg tud győzni a láthatatlan energiák létéről, attól függetlenül, hogy valaki hisz-e benne vagy sem.

A Harasztosi László, illetve tevékenysége iránt érdeklődők bővebb információt kaphatnak a www.harasztosi.hu weboldalon.

Harasztosi László most a gyógyítás mellett világrekordja megdöntéséhez várja erős emberek jelentkezését, akik közül kiválasztja azt a partnert, aki közreműködik majd az új rekord felállításában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását