2021. október 24. - Salamon

Britney a végzet asszonya

A legújabb trendeknek megfelelően az énekesnő Twitterjén keresztül leplezte le új albuma borítóját és címét. A március 15-én boltokba kerülő albumot Spears élete eddigi legjobb munkájának tartja.
2011. február 3. csütörtök 10:31 - HírExtra
"Beleöltem a lelkem és szívem ebbe az albumba az utóbbi két évben. Amim van, az benne van. Ez az album a tiétek, kedves rajongóim, akik mindig velem voltatatok és minden lépésemet támogattátok. Szeretlek bennetek!" - kezdte album címének felkonferálást az énekesnő személyes mikrobologján.

A borító és a cím végül egy csatolt képpel került fel a hálóra, ugyancsak az énekesnőnek köszönhetően. Az év egyik legjobban várt albuma a Femme Fatale (A végzet asszonya) címet kapta, amely "életérzést" Britney szerint nem a dalszövegek, hanem inkább a zene fog sugallni.

Bár Spears managere a napokban azzal tartotta izgalomba a világot, hogy elkészült az új fotósorozat az énekesnő hetedik nagylemezéhez, a kiadott borítón sokak meglepetésére egy régebbi fotó szerepel. Üröm az örömben, hogy bár a rajongók megtudhatták az albumcímet, a Twitter-bejegyzésekről végül az is kiderült, hogy minden pletyka ellenére Spears nem fog fellépni a Grammy-gálán.

A szakmai sajtó mellesleg elég rossz szájízzel fogadta az unalmasnak kikiáltott új borítót, néhány rajongó pedig photoshop-ejtette hibákat is észrevett rajta.
Forrás: Reuters
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását