2024. április 28. - Valéria

Lekapcsoltak egy droghálózatot

Tizennyolc embert, drogárusokat, drogfutárt és fogyasztókat állítottak elő egy Komáromban megtartott akció során.
2011. február 2. szerda 17:23 - HírExtra
A házkutatások során betörésből származó műszaki cikkek is előkerültek, az ügyben négy ember került előzetes letartóztatásba.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói előzetes bűnügyi információk alapján tartottak házkutatást egy komáromi családi házban. A gyanú szerint a lakás drogtanyaként működött a városban, gyakran fordultak meg ott kábítószert vásárló fiatalok.

Még a ház előtt találkoztak a nyomozók egy fiatallal, aki a megvásárolt kábítószerrel indult hazafelé. A lakásban megtartott házkutatás során egy női táskából került elő a metamfetamin tartalmú kábítószer. A nyomozók fegyvereket is találtak a házban, a két lefoglalt pisztolyt szakértők vizsgálják. Még tartott a rendőrségi akció, mikor a ház előtt leparkolt egy szlovák rendszámú autó. A rendőrök átnézték a gépkocsit, mellyel, mint kiderült a drogfutár érkezett újabb kábítószeradagokkal. A házkutatás után két másik komáromi lakásban is megjelentek a rendőrök.

Az egyik helyen drogfogyasztókat találtak, a másik helyen már drogdílerek is horogra akadtak. Az egyik lakásban gyanús műszaki cikkek voltak, melyekről kiderült, hogy néhány napja tűntek el egy betörés során az egyik tatai általános iskolából. A 2 millió forintot érő műszaki cikkeket a tolvajok el akarták adni, hogy a pénzen kábítószert vehessenek.

Az akció során 18 embert állítottak elő a rendőrök, közülük három embert a drogügyek miatt, egyet a betörés miatt őrizetbe vettek, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat; egy gyanúsított pedig házi őrizetbe került.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását