2024. május 5. - Györgyi

Forlán nem megy a Realba

Diego Forlán, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgója azt állítja, hogy a Real Madrid vezetése ajánlatot tett érte klubjának, ám Miguel Ángel Gil Marín általános igazgató visszautasította azt.
2011. január 29. szombat 09:28 - HírExtra
"Számomra egy a fontos: szeretném kitölteni az Atléticóban a 2013-ban lejáró szerződésemet. Nagyszerűen érzem magam a csapatban, ideköt minden. Nincs semmi okom arra, hogy távozzak" - fogalmazott a dél-amerikai csatár.

Forlán korábban több alkalommal is hangsúlyozta, hogy jelenlegi klubjában szeretné befejezni pályafutását. A 31 éves uruguayi támadó - akit a nyári dél-afrikai világbajnokság legjobbjává választottak - 2007-ben a Villarrealtól szerződött a madridi alakulathoz.

Itt a 2008/09-es idényben 32-szer volt eredményes, ezzel - karrierje során másodszor - kiérdemelte az európai Aranycipőt.

A legutóbbi szezonban Európa Ligát nyert a csapatával, amely a sorozat döntőjében az ő két góljával győzte le a Gera Zoltánnal felálló Fulhamet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását