2024. május 12. - Pongrác

Elfogták az anyagyilkost

Budapesten fogták el az anyagyilkossággal vádolt szombathelyi férfit. A letartóztatás során a férfi öngyilkosságot kísérelt meg.
2011. január 22. szombat 11:08 - HírExtra
2011. január 19-én 9 óra 40 perc körüli időben bejelentés érkezett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mely szerint Szombathelyen, a Károly Róbert utca egyik lakásában élő nő és fia egy hete nem ad életjelt magáról, a kopogtatásra, illetve csengetésre nem nyitnak ajtót. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök megállapították, hogy 2011. január 12-re virradó éjjel a nőt több késszúrással megölték, és a 25 éves fia azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A nyomozás során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható az áldozat fia, aki ellen január 19-én elfogatóparancsot adott ki a Vas megyei Rendőr-főkapitányság.

Január 21-én a Vas megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai beazonosították a gyanúsított budapesti tartózkodási helyét, és a BRFK-val való szoros együttműködésének köszönhetően a férfi elfogásra került Budapesten, a XIV. kerület egyik panziójában.

Amikor a BRFK Akció Osztályának munkatársai felszólították a fiatalembert, hogy nyissa ki a szobája ajtaját, a férfi öngyilkosságot követett el. A gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Ellene a további eljárást a Vas megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogja lefolytatni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Csak Mint Te
2011. január 22. 16:46
Köszönöm a javítást, jobb később, mint soha.
Csak Mint Te
2011. január 22. 11:22
Nem böki senkinek a szemét?! A "gyilkos" rövid i-vel írandó! (Nem mellesleg az "öngyilkos" sem "önymagát gílkolja" meg... Ennyire nem kéne sietni a hír publikálásával, esetleg meg kéne fizetni egy korrektort.)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását