2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tizenhat betörés, eredmény nélkül

Egy 47 és egy 29 éves férfit gyanúsít a Makói Rendőrkapitányság azzal, hogy szilveszter napja előtt 16 csanádpalotai ház udvarába másztak be azzal a céllal, hogy onnan élelmiszert és kerti szerszámokat lopjanak.
2011. január 21. péntek 12:00 - HírExtra
Szilveszter másnapján Kövegy volt a célpont, ott három házban jártak. A 29 éves gyanúsított már előzetes letartóztatásban van, társának sorsáról ma délelőtt dönt a bíróság.

A két büntetett előéletű férfi összesen 16 csanádpalotai házba mászott be december 30-án azzal a céllal, hogy élelmiszert vagy kerti szerszámokat lopjanak. A települést lényegében végigjárták, de a bűncselekmények közül hatot a Széchényi utcában, míg ötöt a Délibáb utcában követtek el, mivel ezek voltak hozzájuk a legközelebbiek.

Az ügy érdekessége, hogy végül semmit sem zsákmányoltak, így üres kézzel tértek haza. Az újév második napján úgy döntöttek, hogy átsétálnak Kövegyre, ahol három házban jártak. Itt már eredményesebbek voltak, innen több szál kolbászt és kerti permetezőgépet vittek magukkal.

A makói nyomozók a lakossági bejelentéseket követően jutottak el a 29 éves gyanúsítotthoz, aki már nem ismeretlen a rendőrség előtt korábbi betörései miatt. Őt január 7-én elfogták, majd őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. Társát szerdán találták meg a nyomozók, az ő előzetes letartóztatásáról ma délelőtt dönt a bíróság.

A Makói Rendőrkapitányság ellenük 19 rendbeli, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és azok kísérlete miatt indított büntetőeljárást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását