2024. április 27. - Zita

Nem bírta Olivér terrorját

A bezártság, az ezzel járó stressz és Olivér bandájának idegőrlő környezete készítette ki Ginát, aki kijövetelével történelmet írt. Ugyanis korábban nem volt arra példa, hogy valaki önként hagyná el a villát.
2011. január 6. csütörtök 13:18 - HírExtra
Az első villán kívül töltött éjszaka sem oldotta fel a Ginában felhalmozódott feszültséget. A lány beteg szívének nem tett jót ez a folytonos idegesség, ezért inkább kijött a házból.

„Csak magamra haragudhatok, hogy ilyen hülye voltam. Már a stúdióban, amikor kiderült, milyen sok szavazatot kaptunk, éreztem: nem szabadna bevállalnom. A bezártságtól biztos rosszul leszek – gondoltam már akkor is magamban –, de a benti hangulat is hozzájárult, hogy padlóra kerültem” – magyarázkodott Gina.

„Szörnyű dolog rádöbbenni, hogy a bezártság kihozza az emberekből a legrosszabb tulajdonságokat. Olivér egy komplett klánt épített magának, behódolt tagjai pedig feltétel nélkül elfogadják őt irányítónak. Nagyon erősnek hiszik magukat és lelki hadviseléssel gyengítik a többieket."

"Beszólnak, piszkálnak, bántanak bárkit, akit ki akarnak lökni a kondér mellől. A villában valójában nincsenek barátaid, bár mosolyognak rád, ha hátat fordítasz, beléd vágják a kést. Ezért senkit sem hibáztatok, hiszen nagy a tét, mindenki meg akarja szerezni a 12 milliót, az autót, a lakást, az utazást” – indokolta a benti viselkedést a frissen „szabadult” lány.

Gina gyerekkora óta szívbetegséggel küzd, ennek tünetei stressz hatására akár a rosszullétig erősödnek. Miután férjét, Kristófot kiszavazták a villából, egyszerre kellett megküzdenie a szeretett férfi hiányával és azzal, hogy nincs kire támaszkodnia a támadások ellen. Ráadásul pihenni sem tudott azoktól, akik hangos bulizással múlatták az időt.

„A szívbetegségemre gyógyszereket szedek, ami nem volt titok a beköltözésemkor sem. A tablettákat rendesen megkaptam, de közben egy súlyos megfázással is bajlódtam, amitől magas lázam volt. Szenvedtem az első pillanattól kezdve. A felírt gyógyszerek csak arra jók, hogy szinten tartsák az állapotomat, igazából egy műtét segítene, de az csak a szülés után következhet” – mesélt betegségéről az exvillalakó.

„ Az orvosok szerint nyugalomra és sok pihenésre lenne szükségem. Ezt pedig csak itt kinn kaphatom meg. Nincs az a pénz, aminél ne érne többet az életem! Sem a családom, sem a műsor készítői nem akarták, hogy valami nagy baj történjen velem” – tette hozzá Gina.

A házaspár eddig egyetlen éjszakát töltött kettesben, de a Bors utánajárt, hogy milyen volt a kijövetel utáni első estéje: „Csak dumáltunk, még szex sem volt” – nevette el magát Gina. „Muszáj volt megbeszélnünk, mi legyen velünk. Még nem tiszta a kép, de tervek azért vannak: baba és gyógyulás. Együtt a kettő lenne a legjobb.”

Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője szerint csak kifogásokat keres Gina, ezért hivatkozik a szívproblémájára: „Tiszteletben tartom Gina egészségi állapotát, de fontos megemlítenem: átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és alkalmas volt. A válogatások során egyszer sem említette, hogy beteg, felelőtlenül döntött, amikor elvette másoktól a szereplés lehetőségét.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását