2024. április 26. - Ervin

Petárdaőrület: fővárosi számadás

Petárda vagy tűzijáték miatt nem történt komolyabb tűzeset a fővárosban - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese szombaton.
2011. január 1. szombat 12:52 - HírExtra
Paul Tamás a szombat délelőtti statisztikai adatok alapján elmondta, hogy összesen három komolyabb tűzhöz, tíz kigyulladt szelektív kukához és két liftelakadáshoz riasztották a fővárosi tűzoltókat szilveszter éjjelén.

Összesen tíz szelektív hulladékgyűjtő gyulladt ki a város több kerületében. A két lift elakadásánál, - amely a város két különböző pontján történt - a tűzoltók összesen tizenegy embert mentettek ki.
A három tűzeset közül az egyik XVI. kerületi Georgina úton történt, ahol egy ikerház egyik lakásának tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. A kiérkező egységek három vízsugárral oltották el a tüzet.
Csömörön egy garázstűzhöz riasztották a tűzoltókat. Két vízsugárral sikerült megfékezniük a lángokat, de az 50 négyzetméteres helyiségben két gépkocsi teljesen kiégett.

A kora reggeli órákban a II. kerületi Rután utcában egy adventi koszorú okozott tüzet. A lakásban lévő ember megkezdte az oltást, majd a kiérkező tűzoltók teljes eloltották a tüzet. A helyszínről két embert az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint enyhe füstmérgezéssel szállítottak kórházba - mondta Paul Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását