2024. május 20. - Bernát, Felícia

A végén megmutatja a forint?

Erősödéssel indult a forint kereskedése pénteken a bankközi devizapiacon, a legfontosabb külföldi valutákkal, így az euróval, a svájci frankkal és a dollárral szemben is erősödött a forint.
2010. december 31. péntek 10:11 - HírExtra
Az euró árfolyama 278,68 forint volt pénteken délelőtt fél 10-kor, a kora reggeli 279,15 és a csütörtöki 279 forint után. Az euró erősödött a dollárral szemben, a kereskedők szerint ennek tudható be a forint erősödése is. Az év utolsó kereskedési napján azonban nem várnak érdemleges ármozgásokat, több európai piac ki sem nyit ezen a napon, így a forgalom is várhatóan alacsony marad.

A svájci frank 222,82 forintot ért, míg előző nap délután 223,09 forint volt az árfolyama, csütörtökön délelőtt pedig 225,46 forintnál is járt a jegyzés. A dollárt 208,78 forinton jegyezték délelőtt, szemben a csütörtök délutáni 209,63 forinttal. Egy nappal korábban, szerda délután még 212,97 forint volt a dollár árfolyama.

A japán jen kurzusa kissé emelkedett a forinttal szemben, száz japán jent 256,47 forinton jegyeztek az előző napi 256,04 forintot követően.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását