2024. április 18. - Andrea, Ilma
Esések, ütközések, szakadás, óriási perecek és persze a legnagyobb bénázások - a 2010-es esztendő is bővelkedett látványos sportélményekben. A HírExtra a sportvilág legjobb idei videóiból szemezgetett, első rész.
2010. december 31. péntek 15:13 - Gedei Szilárd
Na igen, amikor a felvezetésben azt írtuk, látványos, tudtuk ám, hogy sokan ilyen látványosságra gondoltak... Az alábbi gatyaszaggató eset természetesen a vancouveri téli olimpián esett meg, mégpedig a britek bobos szépségével, Gillian Cooke kisasszonnyal. A meglehetősen kerekded idomokkal megáldott tehetség a női kettes bobosok versenye közben villanott ki valamicskét duzzadó bájaiból:


Egy másik meglehetősen sportos leányzó, a svédek kiváló síelője, Anja Pärson is Vancouverben produkált, igaz, ő kicsit másképpen. A skandináv klasszis esése méltán került be az ötkarikás játékok leglátványosabb eseményei közé:


Nehogy az a vád érjen minket, hogy csak a gyengébbik nem produkción tudunk nevetni, íme a francia David Poisson "síbalesete" az olaszországi Val Gardenán rendezett világkupa futamról:


Ezek a franciák... Úgy látszik, 2010 a gallok nagy eséseinek éve volt. A túraautózás nagy tehetségének tartott Alexandre Premat a német túrakocsisok sorozatában, a DTM Adriai futamán úszta meg szinte karcolások nélkül horrorisztikus balesetét:


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását