2024. április 19. - Emma

Havazik Budapesten

Budapesten hétfő hajnalban a közösségi közlekedés rendben elindult; a főutak jól járhatóak, a mellékutcák viszont még havasak.
2010. december 27. hétfő 08:33 - HírExtra
Budapesten nagyjából két centiméter friss hó esett, miután vasárnap éjszaka folyamatosan szállingózott a hó. A mintegy 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségiközlekedési-úthálózaton 80 szóró munkagéppel dolgoztak folyamatosan a hó eltakarításán. A főútvonalak mellett elsősorban a hidakat, felüljárókat, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető mellékutakat tisztították meg.

A mellékutak még havasak, takarításukat csak a csapadék megszűnését követően hat-nyolc óra múlva tudják megkezdeni - írta közleményben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Ha azonban a mellékutak takarítása alatt ismét havazni kezd, munkagépeikkel visszatérnek a főutakra - tették hozzá.

A Fővinform sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a főutak csupán nedvesek, így azok jól járhatóak, a mellékutcák viszont még havasak. A BKV járatai hajnalban rendben elindultak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását