2024. június 17. - Laura, Alida

Kökénynek is van már szerződése

Leginkább Kökény Attilára voltak kíváncsiak a blikk.hu sztárchatjében. Tolvai Renáta csak annyit árult el hogy még nem fogta fel győzelmét. A válaszokból kiderült,hogy Kökény Attila már lemezén munkálkodik.
2010. december 20. hétfő 14:20 - HírExtra
Bár a Megasztár győztese, mégsem jutott túl sok reflektorfény Tolvai Renátára a Blikk sztárchatje során Az énekesnőnek, Magyarország 2010-es hangjának feltett kérdésekből csupán azt tudhattuk meg, hogy szereti a szusit és a karácsonyt Budapesten tölti, majd nagy nehezen rákérdeztek lemezére is. Továbbá buzdította a népet arra, hogy minden Renáta legyen büszke a nevére.

Kökény Attilára már inkább kíváncsibbak voltak a kérdezők. Rengetegen biztosították arról az énekest, hogy neki kellett volna megnyerni a versenyt, sőt valaki a manipuláció vádját is felhozta, amire Kökény szolidan csak annyival reagált, hogy nem tud ilyesfajta csalásról. Szolid reagálásra persze Tolvainak is szüksége volt, aki sehogyan sem reagált azokra a kérdésekben előbukkanó kritikákra, melyekben kiemelték, hogy míg Kökény Attila Magyarországon lakik, az énekesnő romániai polgár.

A legfontosabb információ mely napvilágot látott minden bizonnyal az, hogy Kökény Attila már jóideje a zsebében tudhat egy lemezszerződést. Az év férfihangja ugyanis látszólag már rég benne van a tervezésben, hiszen konkrét tényekkel állt elő jövőjével kapcsolatban. Megtudhattuk, hogy jelenleg már zenekart keresett a januárban kezdődő felvételekhez, melyek során magyar dalokat és Luis Miguel-feldolgozásokat szeretne felvenni első hanganyagához.

Tolvai Renáta lemezéről annyi derült ki, hogy a győztes soul, blues és rock dalokon gondolkodik, mindenképpen akar angolul, magyarul és románul is énekelni a lemezen.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását