2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Scarlett Johansson is válik

Két év házasság után Scarlett Johansson és Ryan Reynolds útjai elválnak egymástól. A házaspár közös hivatalos közleményben jelentette be válásukat, melyben kijelentették, hogy barátságban és szeretetben fejezik be házasságukat.
2010. december 15. szerda 11:30 - Kanicsár Ádám
„Mindkettőnk részéről hosszú és alapos átgondolás után döntöttünk úgy, hogy befejezzük házasságunkat. Szeretettel léptünk be ebbe a kapcsolatba és szeretettel is lépünk ki belőle" – áll a közleményben, amit néhány órával ezelőtt bocsátottak a sajtó részére.

Johannson, a 26 éves színész- és énekesnő eddigi legfontosabb alakítása a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen-filmben volt. A GQ magazin őt választotta a világ legszexisebb nőjének, ami már csak azért is nevezhető a sors fintorának, mivel a kanadai származású Reynolds-ot pedig a People magazin szerint lett 2010 legszexisebb férfije. A színész legfontosabb alakítása a Van Wilder című alkotásban volt, korábban pedig Alanis Morissette-el állt jegyben.

A bulvárlapok már régóta csámcsogtak arról, hogy bajban van az álompár házassága. A gondokat a US Weekly szerint a forgatások miatti távollétek okozták de a People magazin ennél is továbbment, állítva, hogy a két színész már több mint fél éve nem él együtt.

Johanssonék házasságának vége sokadik az utóbbi időben Hollywoodban. A mai nap jelentette be a Dexter című sorozat sztárja, Michael C. Hall a válását, Elizabeth Hurley és Arun Nayar pedig a néhány hete dobták be a törölközőt.

Forrás: Reuters/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását