2024. május 21. - Konstantin

Őrizetben egy szegedi rendőr - tagja lehetett a kiskundorozsmai álkommandónak

Fegyveres rablás kísérletével gyanúsítanak egy szegedi rendőrt, aki a gyanú szerint tagja volt annak a csoportnak, melynek tagjai kommandósoknak öltözve rontottak rá tavaly februárban egy kiskundorozsmai családra - értesült a HavariaPress.
2010. november 30. kedd 11:07 - HírExtra
A szegedi nyomozók egy másik bűncselekmény kapcsán jutottak a tavaly februárban történt támadással kapcsolatos információkhoz. A Szegedi Rendőrkapitányság egyik járőrét gyanúsítottként állították elő a kiskundorozsmai rablási kísérlettel kapcsolatban. Az előállításával egy időben leszerelt rendőrt őrizetbe vették. A korábban lezárt ügyet most a Szegedi Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

Február végén tört rá egy 4-5 emberből álló banda egy kiskundorozsmai családra. A magukat rendőrségi kommandósoknak kiadó támadók a földre kényszerítették a család tagjait, pénzt követeltek, de végül zsákmány nélkül távoztak. A bűnözői csoport, melynek a most őrizetbe vett szegedi rendőr is tagja volt, több hasonló rablást is elkövethetett a gyanú szerint.


Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását