2024. május 19. - Ivó, Milán

Súlyos baleset, hat sérült

Hatan megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely kedden reggel történt a 84-es számú főúton a Vas megyei Gérce közelében - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2010. november 23. kedd 08:47 - HírExtra
Sárvár felől Sümeg irányába haladt egy pótkocsis teherautó, amely Gérce felé kívánt bekanyarodni, amikor egy Sümeg felől Sárvár irányába haladó személygépkocsi nekihajtott az oldalának - tájékoztatott Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetben hatan sérültek meg, sérüléseik fokáról a helyszíni szemlebizottság vezetője egyelőre nem nyilatkozott. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés jelenleg is tart, a 84-es számú főút érintett szakaszán félpályás útlezárás van - fűzte hozzá.

Lendvai Gábor, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: értesülései szerint hét sérültje van a balesetnek, akik közül egy ember súlyosan, hat pedig könnyebben sérült. Kollégái a járműveket már áramtalanították és segédkeznek azok elszállításában is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását