2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nyolc határsértőt kapcsoltak le

Összesen nyolc külföldi határsértőt fogott el a rendőrség vasárnap a Bács-Kiskun megyei határszakaszon - tájékoztatta a helyi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.
2010. november 22. hétfő 17:42 - HírExtra
A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei vasárnap az éjszakai órákban egy cseh, egy szlovén, egy koszovói és egy szerb állampolgárt fogtak el, akik személygépkocsival próbáltak tiltott határátlépést elkövetni a szerb határátkelőhely irányából - mondta Nyíkos Tamás.

A koszovói és a szerb állampolgárokat egy évre kiutasították Magyarország területéről, míg a cseh és a szlovén állampolgárokkal szemben szabálysértési eljárás indult - tette hozzá.

Ugyancsak vasárnap négy algériai férfit is elfogtak a határrendészek, ők Szabadkáról indultak el a nemzetközi vasútvonal mentén, és okmányok nélkül, illegálisan léptek be Magyarországra. Kihallgatásuk után idegenrendészeti őrizetbe kerültek - jelezte a főhadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását