2021. január 26. - Vanda, Paula

Jacko imádta a plasztikai műtéteket?

Michael Jackson édesanyja szerint fia rabja lett a plasztikai sebészetnek.
2010. november 10. szerda 07:28 - HírExtra
Katherine Jackson erről Oprah Winfrey hétfőn sugárzott műsorában beszélt, amelyben a elhunyt világsztár három gyermeke, a 13 éves Prince, a 12 éves Paris és a 8 éves Blanket is megjelent.

A gyerekekkel való beszélgetést előzőleg a Jackson család kertjében vették fel rokonaik körében.
Katherine Jackson elmesélte, hogy az énekes kamaszként csúnyának tartotta magát, ezért később "egy napon úgy döntött, hogy megcsináltatja az orrát". Ám az ismételt plasztikáktól olyan kicsi lett az orra, hogy egyszer csak úgy nézett ki, "mint egy fogpiszkáló" - emlékezett.

A műsorban felidézte: nemcsak fiát próbálta lebeszélni, hanem Jackson sebészét is megkereste, és egy ízben még arra is megkérte, ha fia valaha ismét meg akarná műttetni az orrát, tegyen úgy mintha elvégezné a beavatkozást.

A popsztár tavaly júniusban hunyt el egy erős műtéti altatószer túladagolása miatt, amit kezelőorvosa álmatlansága kezelésére alkalmazott.

Gyermekei jó apaként emlékeztek rá, és elmondták, milyen nehezen viselik a hiányát. "Normális apa volt, és eltekintve attól, ki volt, ő volt a legjobb apa a világon" - jelentette ki Paris. Elmesélte, milyen jól főzött, és szerette volna úgy felnevelni őket, hogy ne nagyon tudják, ki is ő valójában, "de ez nem ment túl fényesen".

A két idősebb testvér arról is beszámolt, hogy jól megy nekik az iskola. Nagymamájuk hozzátette, hogy szeretne nyugodt és a lehetőségekhez képest normális gyermekkort biztosítani számukra. Blanket, aki eddig magántanuló volt - mert mint nagymamája megjegyezte, nagyon szégyellős -, jövőre már szintén iskolába akar járni.

A szívesen megszólaló Paris elárulta, hogy színésznőnek készül. Prince pedig a videojátékokat és a sportot említette kedvenc időtöltésének. Mint mondta: belőle filmrendező és producer lesz, ha felnő.

Jackson apja is feltűnt Oprah show-jában egy rövid interjú erejéig, amelyben tagadta, hogy szándékában állt volna elválni feleségétől. Joe Jackson egy tavalyi nyilatkozatában feleségét hibáztatta fiuk haláláért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását