2024. április 30. - Katalin, Kitti

Annácska iskola helyett marad a színpadon?

Az ötödik Megasztár legfiatalabb versenyzője, hónapokig kénytelen volt kimaradni az iskolából a tehetségkutató miatt. Múlt héten kiesett a műsorból, azonban úgy tűnik, mégsem ül vissza az iskolapadba.
2010. november 10. szerda 10:48 - HírExtra
Annácska kiesésekor sírva búcsúzott a Megasztártól, de úgy tűnik nincs miért pityeregnie. Gergely Róbert és a Bon Bon zenekar énekese, Szolnoki Péter meghívta ugyanis a Bőröndmese című zenés darab tegnapi válogatójára, ahol a tizenegy éves kislány fantasztikusan szerepelt.

A darab egy olyan lányról szól, aki nem szeret iskolába járni és legszívesebben bejárná az egész világot. Ám bőröndje a kalandozások helyett a tanulást választaná.

„ Láttam, hogy milyen kiválóan szerepelt a tehetségkutatóban, ezért határoztam el, hogy elhívom a válogatásra” – mesélte Gergely Róbert, a darab írója és rendezője.

„ Ráadásul Annácska olyan diák, akinek a sorsa rímel a mi darabunkra. Arra gondoltunk, alkalmas lesz Bogi szerepére. Hogy valóban képes lesz-e eljátszani a darabot, még nem tudjuk, de azzal tisztában vagyunk, hogy a hangja tökéletes” – árulta el a casting közben Róbert.

„ Amikor elmeséltem neki, hogy egy olyan lányról szól, aki nem szeret iskolába járni, fülig ért a szája. Miután ő diák, kiskorú, a szülőkkel kell egyeztetnünk. Első benyomásra viszont úgy tűnt, hogy nagyszerűen tudunk együtt dolgozni. Néhány napon belül ki fog derülni, hogy megkapja-e a szerepet” – zárta mondanivalóját Róbert.

Egyelőre úgy fest, a Patai szülőkön nem fog múlni, hogy Annácska szerepelhet-e a darabba. Nagy örömmel fogadták a felkérést, még akkor is, ha egyelőre nem világos, mi lesz a kislány iskoláztatásával. Ismerős sztori… (Tóth Lüszi)

„Most énekelt életében először stúdióban, de fantasztikus teljesítményt nyújtott. Az éneklés nagy örömöt okoz a lányomnak, feltett szándéka, hogy énekesnő lesz, és mi ebben nem szeretnénk megakadályozni. Mellette állunk, és támogatjuk. A hangjával a sors olyan lehetőséget adott számára, amit nem hagyhatunk elveszni. A tanulást pedig megoldjuk valahogy” – hangoztatta Zoltán, Annácska édesapja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását