2024. május 18. - Erik, Alexandra

Aratott a Wall Street

Ki gondolta volna, hogy a gazdasági világválság kellős közepén tud diadalmaskodni a Wall Street? Pedig igen, abban az esetben, ha egy zenekarról van szó, és a Pont FM rádió és a Wigwam közös tehetségkutatójának a döntőjéről.
2008. október 20. hétfő 11:56 - paulson
A vasárnap kora este kezdődő döntőben négy zenekar vett részt, sorrendben a Hot Shot, az Ultimátum, a Mándruc és a Wall Street. Így igazolódhatott be a sokszor hangoztatott mondás: utolsókból lesznek az elsők. De ne szaladjunk ennyire előre: a másik három zenekarról is ejtsünk pár szót!

A Hot Shot zenekar muzsikájának egyértelmű pozitív hatását eleinte kicsit durcás kisfiús magatartásuk ellensúlyozta. A dobos ugyanis háttal ült, és az énekes sem mulasztotta el többször is a színpad méretein köszörülni a nyelvét. Ennek ellenére kiválóan elindították az estét, az ilyenkor első zenekarokra nehezedő teher nem érződött a játékukon. Ráadásul érzésünk szerint ők választották a legjobban ki a feldolgozás nótákat is.

Utánuk következett az Ultimátum zenekar, akik az oldalon található közönségszavazás nyerteseiként jutottak be a döntőbe. A lényegesen zúzósabb zenét játszó csapat olyan nagy kedvvel fogott bele a 30 perces megmérettetésbe, hogy lendületüket elnézve és hallgatva még órákig szórakoztatták volna a közönséget, ha nincsenek szigorú időkorlátok közé szorítva.

Őket követte a Mándruc együttes, akiknek neve nem más takar, mint az állatok királyát, legalábbis tanult kollegám ezt állította tegnap. Ez a csapat számított a leginkább újoncnak (2 éve alakultak), de ez produkciójukon nem érződött. Az első jelentősebb közönségmozgást az ő dalaik alatt figyeltük meg.

És végül, de nem utolsósorban színre lépett a Wall Street, az este, és ezzel a Zúzda tehetségkutató verseny győztese. Az első percekben ráeszmélhetett a közönség, hogy a négyes fogatból a legprofibb, és legkiforrottabb produkcióról van szó. A messze a legnépesebb rajongó- és szurkolótáborral érkező együttes frontembere alaposan meg is énekeltette a közönséget. De zenélésükön, és a színpad kihasználásában is érződött, hogy a fiúk „nem ma kezdték”, és ezen felül megérdemeltek nyerték meg a tehetségkutatót. Akik esetleg lemaradtak volna a fináléról, vagy eddig nem hallottak a Wall Streetről ne csüggedjenek! A csapat a pénz- és hangszerjutalom mellett egy koncert lehetőségét is nyerte a Wigwamban. Ugyanakkor a Pont FM rádió sem hagyta őket nyeremény nélkül: fogtok még hallani a zenekarról a 88.1-es frekvencián.

A győztesé a legnagyobb dicsőség, de a további sorrendről se feledkezzünk meg. Második lett a Hot Shot zenekar, harmadik a Mándruc, és negyedik helyen végzett az Ultimátum. A helyezésektől függetlenül minden csapatról elmondható, hogy ott volt a helyük a döntőben, és tisztességgel helyt álltak a küzdelemben. Reméljük, hogy hallunk még róluk (és tőlük).

Az eredményhirdetéssel még nem fejeződött be a buli a rockrajongók számára: érkezett Zeffer András és a Rock Band, és egy hatalmas, bár kissé családias hangulatú koncerttel zárták le a hétvégét. Erről is, ezen kívül közelgő születésnapjáról, és annak ünnepléséről többet megtudhattok ma délután, ugyanis Zefi lesz a Pont FM rádió délutáni műsorának, a Rocközönnek a vendége.


A rendezvényen készült képeket itt nézegethetitek.
Forrás: pontfm.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását