2024. április 26. - Ervin

Utazó rock-fesztivál

Egyedülálló kezdeményezésként öt rock/metal banda összefogásából, október elejére létrejött a Royal Flush nevű fesztiválturné.
2010. október 31. vasárnap 12:29 - HírExtra
Eddig többnyire önállóan koncerteztek ezek a zenekarok, melyek a hazai kemény rockzenét képviselik. Pályafutásuk alatt több száz koncerten vettek részt, számos nagylemezük jelent meg, szakmai-díjakat zsebeltek be és most arra vállalkoztak, hogy együtt megmutatják az országnak, milyen egy igazi földbedöngölős este.

A koncertsorozat résztvevői sok különlegességet tartogatnak, a Depresszió például ezzel a turnéval zárja le születésnapi országjárását, illetve itt mutatják be új nagylemezüket is. A Road és a Superbutt is ezeken az estéken ünnepli tíz éves jubileumát. Itt debütál új felállásban a Fonogram díjas Insane és itt teszi próbára tehetségét a Wrong Side Of The Wall.

Az eseménysorozat legutóbbi hétvégéjéről így nyilatkozott Halász Ferenc a Depresszió frontembere: „A turné félidejére időzített debreceni állomás minden eddiginél több nézőt vonzott, ami alaposan felspanolta a zenekarokat. Már a koncert első pillanata nagyon megdobogtatta a szívünket, hiszen gyönyörű látvány, és hatalmas hangorkán fogadott bennünket a színpadra lépésünkkor…

"A koncertek egytől-egyig fantasztikus hangulatban zajlottak le… A hivatalos afterparty eredményeként láthattunk alsónadrágban futkározó embereket Debrecen Főterén, a szálloda folyosójának szőnyegén alvó basszusgitárosokat, szobájukból kizárt hangmérnököket, szobakulcsát másik hotelben követelő dobosokat, és Drum n’ Bass-re lassúzó énekeseket"-mesélte Halász.

A Royal Flush Turné további állomásai

11.06. Szeged – Ifjúsági Ház
11.12. Budapest – Petőfi Csarnok
11.13. Balassagyarmat – Madách Mozi ( Rock – Táncház )
11.20. Miskolc – Ifjúsági Ház
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását