2024. április 24. - György

Tartja Halloween ünnepét?

A hazai celebek vajon megülik Halloween ünnepét? Ben, Zimány Linda, Szandi és Müller Attila is elárulja.
2010. október 30. szombat 18:51 - HírExtra
BEN

A VIVA TV műsorvezetője szándékosan nem ünnepli Halloween-t, de volt már nem egyszer ilyen jellegű buliban, előfordult, hogy még jelmezt is öltött magára. Nem készül rá, bár nem is idegenkedik tőle. Viszont ha október 31-én meghívják egy olyan Halloween partira amely elnyeri tetszését, akkor mindig szívesen elmegy, és ilyenkor jól is szokta érezni magát. Ha idén is talál olyan összejövetelt ebben a témában, ami kedvet csinál neki Mindenszentek megünnepléséhez, akkor részt vesz rajta.

ZIMÁNY LINDA

A modell kedvencei a beöltözős ünnepek, így minden évben nagyon várja a Farsangot és a Halloween-t is. Mindig már jó előre készül, szeret különleges ötletekkel előállni. Tavaly fogtechnikussal csináltatott vámpírfogakat, műfogsorragasztóval tette fel, így tudott enni, inni is és mivel nem volt jelmezbe öltözve senki se látott rajta semmi furcsát, csak amikor vérfagyasztóan elmosolyodott…. Másik nagy kedvence a Lady Gaga jelmeze, amivel egyszer már szintén nagy sikert aratott. Idén is készül, de hogy milyen jelmezben lesz, azt még nem árulja el: talán összefutunk vele valamelyik szórakozóhelyen!



SZANDI

A háromgyermekes énekesnő sokáig idegenkedett ettől az átvett, angolszász ünneptől, ő az évnek ebben a szakaszában mindig hagyományosan szokott megemlékezni a hallottairól. Aztán az ismeretségi körében elterjedt és kedvelt lett a Halloween este, így ők is beadták a derekukat, hiszen a gyerekeknek ez az ünnepnap hatalmas élmény lehet. Ilyenkor náluk az utcabeliek összegyűlnek, már délutántól kezdve kézműves foglalkozásokat tartanak, az ünnepnek megfelelő sütiket készítenek, azután kifestik a kicsiket és „kísérteni” indulnak. Ez is egy alkalom, hogy együtt lehessenek a barátaikkal és azok gyermekeivel, hiszen amúgy a rohanó hétköznapokban kevés idejük jut egymásra. Halloween ünnepe adott nekik egy újabb délutánt illetve estét, amit együtt tölthetnek.

MÜLLER ATTILA

Nagyon szereti a beöltözős partikat! Idén október 31-re már jó előre megszervezett egy Angyal kontra Démon partit: pokoli helyszín, rengeteg ördög, démon és szörny lesz ott, meg persze jó pár dögös angyalka is. Attila szerinte minden idők legjobb Halloween bulija elé néznek. Elmesélte, miszerint bár angolszász szokás, de ezerféleképpen ünneplik a világon. Ez a Santa Muerte ( szent halál ) ünnepe, nálunk Mindenszentek néven ismert ez a nap.

Attila szerint is fontos, hogy megemlékezzünk halottainkról, tiszteljük meg őket és a halált is. Oldani kell valahogy a szomorú hangulatot, illetve kicsit el is ijesztjük az ünnepléssel a halált, ezért kell egy jó kis buli, egyfajta nagy globális halotti tor, aminek segítségével könnyebb elfogadni a természet törvényeit. Ezért is tartja a műsorvezető már sok éve a Halloween ünnepet. Kár, hogy nálunk egyelőre csak kevesen látják az igazi értelmét, de talán ez változik majd idővel, mert minél többen hiszünk benne, annál erősebbek leszünk a halállal szemben.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását