2022. június 29. - Péter, Pál

Életfogytiglant kaphat a csecsemőjét megölő nő

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélhetik azt a floridai nőt, aki azért rázta halálra három hónapos gyermekét, mert zavarta, hogy a kicsi sír, miközben ő az interneten játszik.
2010. október 29. péntek 17:23 - HírExtra
A tragédia még januárban történt, mikor a 22 éves szülő a Facebook közösségi portál FarmVille nevű kertépítő játékával játszott - adta hírül a The Florida Times-Union című helyi lap.

Alexandra V. Tobias vallomásában elmondta, hogy felidegesítette a sírás, ezért megrázta, majd a kanapéra fektette a kicsit. Később azonban a család kutyája lelökte a babát a kanapéról, aki ismét sírni kezdett.

Tobias ekkor már addig rázta gyermekét, amíg leállt a csecsemő légzése. A nő a nyomozóknak elmondta, "lehetséges", hogy a baba a rázás közben beverte a fejét a számítógépbe.

A floridai törvények szerint Tobias 25-50 év börtönre számíthat, de nem kizárt, hogy ezért a tettéért életfogytiglanra ítélik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását