2024. május 3. - Tímea, Irma

Félnek a testvérháborútól

Minden eredményhirdetéskor rettegnek a Vastag testvérek: Csaba és Tamás. De talán a kiesésnél is jobban félnek attól, hogy egyszer majd egymással kell párbajozniuk.
2010. október 28. csütörtök 12:20 - HírExtra
Minden műsor végén rettegve várják a nézők ítéletét az X-Faktor énekesei: a Vastag fivérek. Helyzetük különlegessége, hogy ők nemcsak magukért, hanem egymásért is szorítanak. Hiába azonban a testvéri szeretet, nem változtat a tényen: a tehetségkutatóban egymás ellenfelei, és bármikor elérkezhet a pillanat, amikor a mentoroknak kettejük közül kell választaniuk.

Mindez a feszültség leolvasható a testvérek arcáról, mikor az egyik műsorvezető sorolni kezdi a továbbjutók neveit. Amint elhangzik a Vastag név, a fiúk arcán jól látható a megkönnyebbülés, ekkor ugyanis már biztos, hogy elkerülhetik a testvérpárbajt, amitől a legjobban félnek.

”Én eredetileg nem akartam jelentkezni, csak elkísértem az öcsémet a válogatásra, csak a helyszínen döntöttem el, hogy benevezek” – mesélte korábban Csaba, az idősebb Vastag fiú. Tamás szerint mégis huszonnyolc éves bátyja számára nagyobb a tét, mert az X-Faktor az utolsó esélye, hogy sztárrá váljon.

A fivérek lélekben már felkészültek arra, hogy egyszer talán nekik kell párbajozniuk. Bár tűzbe mennének egymásért, állításuk szerint egyikük sem hagyja majd győzni testvérét.

”Nagyon különleges pillanat lesz számunkra, ha úgy alakul, hogy párbajra kerül sor. Rettentő nehéz lesz, de nem fog váratlanul érni minket, beszéltünk már róla Tomival. Az biztos, hogy sportszerűen fogunk harcolni” – ígérte Csaba.

„Nem fogjuk megalázni egymást azzal, hogy szándékosan gyenge produkcióval próbáljuk győzelemhez juttatni egymást. Épp ellenkezőleg: úgy próbálnánk kihozni a másikból a maximumot, hogy mindent beleadunk. Szerintem akkor fogjuk a legjobbunkat nyújtani” – tette hozzá Csabi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását