2023. október 1. - Malvin

Nem reménytelen eset az énekesnő

Jelen pillanatban úgy tűnik, rekordidő alatt megszabadulhat drogfüggőségétől Amy Winehouse. Az énekesnő múlt héten vonult be a rehabra, és a szakemberek szerint jelentős előrelépést tett a gyógyulás felé vezető úton.
2008. január 29. kedd 16:16 - Hírextra

A 24 éves énekesnő azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a február 10-én rendezendő Grammy-gáláig - ahol hat kategóriában is jelöltként szerepel - tiszta akar maradni.

A jelek szerint erre jók is az esélyei: Amy négy napja tartózkodik a londoni Capio Nightingale Kórházban, és a Sun beszámolója szerint orvosai rendkívül elégedettek a kezeléssel.

Megkönnyebbülten nyilatkozott a soulénekesnő egyik közeli barátja is: "Senki nem mondja, hogy könnyű lesz, de jónak tűnik a dolog és az orvosok bizakodók." A barát szerint már eleve az a tény reményre ad okot, hogy az első nagy lépést - a klinika felkeresését - Amy magától tette meg. "Reméljük, hogy családja segítségével és támogatásával végre meglátja a fényt az alagút végén, és meg tud szabadulni a drogoktól."

Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását