2024. május 21. - Konstantin

Balogh Edinának dagadhatott a melle

Fülig szerelmes a Barátok köztös Balogh Edina és a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója, Mártha Imre. Az önfeledt boldogságért a színésznő egy hároméves jegyességet bontott fel. Minden jel arra mutat: megérte!
2010. október 28. csütörtök 14:17 - HírExtra
A szerelmesek között tíz év a korkülönbség. Ez azonban mit sem számít, hiszen megismerkedésük óta egyetlen percre sem tudtak elszakadni egymástól. Forró és szenvedélyes szerelem az övék. Eddig még eljegyzésről nem esett szó, ennek ellenére mindketten hosszú távú terveket szövögetnek. Addig is önfeledt a boldogságuk és szemmel láthatóan még nem ereszkedik le a rózsaszín köd a szerelmesek kapcsolatáról.

Balogh Edina a Blikknek elmondta, hogy az első pillanattól kezdve, sülve-főve együtt vannak, és mindketten epekedve várják a munka végeztét, hogy nap végére egymás karjaiba omolhassanak. Az álompár családja feltétel nélkül támogatja a fiatalokat.

„A szüleim kedvesen fogadták Imrét, az első pillanattól kezdve családtag volt, ahogy én is náluk. Gyakran látogatjuk meg egymás családját, és már azt is elterveztük, hogy a karácsonyt biztosan együtt töltjük.”

A színésznő, ha szoros időbeosztása engedi, akkor mindenhova elkíséri párját. Legutóbb a Top 200 magyar nagyvállalat éves gálarendezvényére látogattak el együtt, ahol a színésznőnek a büszkeségtől dagadhatott a melle, hiszen Mártha Imrét a válság „kormányosa" kategóriában beválasztották a legjobb kilenc vezető közé.

Edinának teljesen természetes volt, hogy elkíséri Imrét erre az exkluzív eseményre. A tip-top színésznő kínosan ügyel a megjelenésre. Azonban, ez esetben nem volt nehéz dolga összeöltözni párjával, hiszen Imre szmokingot viselt, így ő bátran tündökölhetett a legszembetűnőbb, csillogós ruhájában.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását