2024. május 19. - Ivó, Milán

Vörösiszapon borult az autó, két sérült

Megcsúszott a vörösiszapos úton, és az út menti árokba borult egy személyutó szombat délután Kolontár és Devecser között, a járműben utazó két ember megsérült.
2010. október 23. szombat 17:46 - HírExtra
A sérültekhez a településen posztoló menőautót riasztották. A járműt vezető férfi súlyosan, felesége könnyebben sérült meg - mondták a helyszínelést végző rendőrök.

Kolontárra a rendőrség továbbra is csak az ott lakókat engedi be, az átmenő forgalom elől le van zárva, akárcsak Devecser.

A baleset után negyed órán belül négy autóval elkezdték újra mosni a Kolontár és Devecser közötti utat. A nap folyamán többször is tisztított útszakaszon azért gyűlt össze vörösiszap, mert Devecserből a teherautók és a munkagépek csak ezen az úton haladva tudják elszállítani a kisváros utcáiból összegyűjtött törmeléket és szennyezőanyagot az ajkai zagytározó területén kijelölt tárolóba.

A Kolontár és Ajka közötti útszakaszt a szombat délután történt hasonló balesetek elkerülése végett zárták le a közúti forgalom elől, így ott csak a kármentesítében dolgozó járművek közélekedhetnek, így Kolontárról Ajkára mintegy 30 kilométeres kerülővel lehet csak eljutni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását