2020. szeptember 27. - Adalbert

Pelé szerint Maradona nem jó példakép

A jövő szombaton 70. születésnapját ünneplő háromszoros világbajnok brazil futball-legenda, Pelé szerint Diego Maradona nagyszerű játékos volt, de a fiatalok számára soha nem lehet igazi példakép.
2010. október 17. vasárnap 10:11 - HírExtra
A Fekete Gyémánt egy Sao Paulo-i sajtókonferencián kritizálta az argentin vb-győztest, aki október 30-án lesz 50 esztendős.

"Valójában nem mutat jó példát a gyerekeknek - fogalmazott Pelé. - Szerencséje volt, mert Isten hatalmas tehetséggel áldotta meg, mindazonáltal élete minden pillanatában voltak olyan emberek mellette, akik felkarolták. Többször is változtatnia kellett az életformáján, ha nem tette volna meg, akkor egyszerűen nem lett volna munkája."

A brazil legenda legutóbbi kritikájára reagálva Maradona júniusban úgy fogalmazott: "Kit érdekel mit mond Pelé? Az leginkább a múzeumokra tartozik."

Az argentin szövetségi kapitányi posztról a nyári dél-afrikai világbajnokság után menesztett Maradona többször kifejezte meggyőződését, mely szerint ő minden idők legjobb futballistája. Pelé ugyanígy vélekedik saját magáról, ezért mindketten rendszeresen üzengetnek egymásnak a médián keresztül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását