2024. május 5. - Györgyi

Vágvölgyi Lili kutyákat ápolt

A Jóban Rosszban Orsija jó ideje eltűnt a képernyőről. Azonban rajongói legnagyobb örömére Lilian hamarosan visszatér Csillagkútra. Szabadidejében szívesen segít bajba jutott állatokon, ezért a napokban a vörösiszap-katasztrófából kimentett négylábúak gondozásában segédkezett.
2010. október 16. szombat 07:59 - HírExtra
Vágvölgyi Lilian, amint értesült a híradásokból a katasztrófáról, önként jelentkezett, hogy kivegye a részét a sérült állatok gondozásából. A Noé Állatotthonba több kutyust is szívesen haza vitt volna, ám a felvételek kiszámíthatatlansága miatt nem tudta ezt megtenni.

Lili nagyon szereti a kutyákat, ám legnagyobb bánatára egyelőre csak álmodozhat arról, hogy sajátja is legyen, hiszen albérletben lakik és a forgatások miatt rendszertelen élete alkalmatlan lenne egy kiskedvenc számára. Ennek ellenére a Jóban Rosszban színésznője, minden alkalmat megragad, hogy segítsen az állatokon. Legutóbb a vörösiszap-katasztrófában megsérült kutyák és cicák gondozásában segített.

"Páran elhatároztuk, hogy segítünk az állatotthon dolgozóinak a vörösiszaptól megsérült állatok ellátásában, hiszen egy-egy kutya kezeléséhez vagy fürdetéséhez két-három ember is kell. Ráadásul ezeknek az állatoknak most mindennél nagyobb szükségük van ránk. Borzasztó volt látni a sérült kutyákat, akiknek a lábát és a szemét is kimarta a lúgos iszap, de pozitív értelemben csalódtam magamban, sokkal jobban bírtam, mint azt gondoltam volna." - árulta el Lili.

"Nagyon megsínylené az én életformámat egy kutya, azt pedig nem szeretném. Ráadásul most sokkal elfoglaltabb vagyok, hiszen újra forgatok, aminek egyébként nagyon örülök. Már nagyon hiányzott a sorozatbeli családom." - tette hozzá a fiatal színésznő.

Lilian azt is elárulta, hogy nem kezdődött olyan jól a forgatás, mint szerette volna, hiszen súlyos köhögéssel párosuló arcüreggyulladása miatt egy héttel el kellett halasztania a munkába állást.
Forrás: Red Lemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását