2024. május 19. - Ivó, Milán

Zombor Gábor: Kecskemét tovább fog fejlődni

Kecskemét fejlődése a következő négy évben is töretlen lesz, ennek alapjait az elmúlt négy évben folytatott, konszenzuson alapuló várospolitika teremtette meg - mondta Zombor Gábor (Fidesz-KDNP) polgármester csütörtökön Kecskeméten, a városi közgyűlés alakuló ülésén.
2010. október 14. csütörtök 14:13 - HírExtra
Olyan fejlesztések és programok futnak, melyekből egy-kettő is elég lenne egy ciklus alatt, nekünk azonban öt-hat komoly beruházásunk is indul - mondta a város élére második alkalommal megválasztott polgármester programjának ismertetésekor.

Zombor Gábor eredményesnek értékelte az elmúlt négy év közgyűlési munkáját, mondván: a képviselők a szó nemes értelmében várospolitikát folytattak, és négy év alatt az ország egyik legsikeresebb testületévé vált a kecskeméti.

Megpróbálták 2006-ban a várost háttérbe szorítani, elvittek nagyon sok intézményt, de amikor látták, hogy itt összefogás van, attól kezdve a város fejlődni tudott - fogalmazott.
Zombor Gábor ígéretet tett: az elmúlt négy évhez hasonló stílusban, konszenzust keresve fogja vezetni a következő ciklusban is a közgyűlést.

A közgyűlés a polgármester illetményét változatlanul hagyta, ismét 560 ezer forintban állapította meg. Zombor Gábor költségtérítésre nem tart igényt.

Titkos szavazással alpolgármesterré választották a közgyűlés tagjai közül Szemereyné Pataki Klaudiát (Fidesz-KDNP) és Mák Kornélt (Fidesz-KDNP), valamint két nem képviselőt, Katonáné Szabó Gabriellát (Fidesz) és Nagypál Sándort (Fidesz).

Zombor Gábor az elmúlt években jól bevált munkamegosztással indokolta a négy alpolgármester megválasztást. A polgármestert akadályoztatása esetén, Szemereyné Pataki Klaudia helyettesíti, aki az előző ciklusban is alpolgármesterként felelt a nagyberuházások megvalósításáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását