2024. március 29. - Auguszta

Tíz dögös nyusziból csak egy maradhat a csúcson!

A Playboy magazin főszerkesztője, Radnai Péter exkluzív sajtótájékoztató keretében mutatta be a Playmate Of The Year 2010 versenyének döntőbe jutott 10 playmate-jét.
2010. augusztus 27. péntek 15:23 - HírExtra
A főszerkesztő pár szóban értékelte az elmúlt egy évet, hiszen a Liptai Claudia tavalyi óriási sikere óta is keményen dolgozik a Playboy szerkesztősége, hogy hónapról hónapra elkápráztassa olvasóit. Pár szót a legutóbbi győztes, és a szeptemberi címlaplány, Metzker Viki is szólt az egybegyűltekhez, aki elmondta, hogy mennyire szereti a nyuszis magazint, milyen sokat köszönhet a Playboynak, és mennyire szerette az újabb közös munkát a szerkesztőséggel.



A nap másik nagy durranása a 10 döntős playmate bemutatása volt. A lányok egyenként léptek a színpadra, Radnai Péter pár szóban bemutatta őket a sajtó képviselőinek, akik egy-egy kis klipet is megnézhettek a lányokról. A tíz döntős playmate pedig: Aubert Evelin, Daniludisz Nikolett, Geszti Helga, Horváth Zsófia, Kari Kata, Kovács Kitti Szkolasztika, Lévai Adrienn, Mónus Emese, Svedova Viktória, Turner Eszter.

A lányok bemutatása után Radnai Péter bejelentette, hogy a győztest szeptember 23-án a Symbol Budapestben egy óriási buli keretében hirdetik ki, ahol - a hivatalos esemény után - a nagyközönség is együtt bulizhat a lányokkal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2010. augusztus 27. 17:14
Ide velük!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását