2024. június 2. - Kármen, Anita

Újabb késelés egy kollégiumban

Egy késszúrással vetett véget a vitának egy diák a fonyódi kollégiumban; a tizenéves fiú egy zsebkéssel a kezét szúrta meg a társának - adta hírül a sonline.hu szerdán.
2010. szeptember 29. szerda 19:37 - HírExtra
A két diák múlt csütörtökön egy apróság miatt szóváltásba keveredett egymással, majd összeverekedtek, végül egyikük egy zsebkéssel megszúrta a társa kezét - erősítette meg a hírt - a kollégium helyének megnevezése nélkül - a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek.

Bíró Gábor a történtekkel kapcsolatosan elmondta: a fiú beismerte tettét. Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

A megyei napilap internetes oldalán megjelent írás szerint a 15 éves fiú tenyerén ejtett sebet a kórházban varrták össze.

A fonyódi kollégisták a sonline.hu értesülése szerint egy internetkábel elhelyezése miatt kaptak hajba. A rendőrség csak később, lakossági bejelentés alapján értesült a történtekről, a kollégium vezetése ugyanis nem szólt a rendőröknek.

A lap információja szerint a szurkálással gyanúsított - rangos tanulmányi versenyeken is bizonyított - diákot azóta kivették a kollégiumból. Horváth István, a fonyódi Balaton Kollégium igazgatója pedig közölte: az ügy lezárásáig nem kíván nyilatkozni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását