2024. április 26. - Ervin

Megjöttek a sztárújoncok

Angelina Jolie meglelte tarka-barka családja számára a közös kis fészket, méghozzá Máriaremetén.
2010. szeptember 29. szerda 13:16 - HírExtra
A színésznő a mai naptól hazánkban forgatja az új filmjét, melynek három hónapos munkálatai alatt beleülhet a rendezői székbe.

A házválasztásnál a legfontosabb kikötése az volt a ház felkutatásakor, hogy legyen benne legalább tíz hálószoba, és ne lehessen könnyen belátni a portára.

Csapatának hónapokba tellett a megfelelő ingatlan felkutatása, már-már kezdték feladni, amikor kiderült, hogy fantasztikusan szemet gyönyörködtető helyen áll, és a megfelelő iskola is van a közelben. Párizsi és New York-i forgatásain ugyanis francia iskolába jártak Jolie és Brad Pitt gyermekei, így került hamar képbe Máriaremete, ahol a Budapesti Francia Iskola és a Gustave Eiffel Gimnázium nevű intézmény található. Nem kizárt, hogy az ötéves Zaharát is itt fogják elhelyezni, az intézményben óvoda is van. A személyzet már felkészült a különleges nebulók fogadására.

– Már a tanárok is tudják, hogy az ő osztályukba jár majd Pax és Maddox, nagyon izgulnak, másról sem beszélnek. Annyi biztos, hogy ugyanolyan elbánásban részesülnek majd, mint a többi gyerek. Maddoxról annyit már tudni – és ennek nagyon örül a tanára –, hogy hihetetlenül okos, IQ-ja az egeket verdesi. A vezetőség külön felkészítette a tanárokat az érkezésükre – tájékoztatta a Blikket a tanári kar egyik, neve elhallgatását kérő tagja.

Nem csak az iskola, hanem az egész város felbolydult. A rendőrség nem tervezi különleges intézkedések bevezetését, azonban nem elképzelhető, hogy egy külsős céget bíznak meg a védelemmel, akik igény szerint természetesen fordulhatnak a rendőrséghez.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását