2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Túlélte a zuhanást

Kiskutyáját dobta a Trinity folyóba egy férfi. A mélybe zuhanó állat a csodával határos módon menekült meg.
2010. szeptember 24. péntek 09:31 - HírExtra
Sajnos, az utóbbi időkben egyre több hír érkezik állatkínzásokról. Az emberek sokszor rendkívül kegyetlenek tudnak lenni az – állítólag – kedvtelésből tartott jószágokkal, amint azt egy texasi férfi esete is bizonyítja.

Az állatkínzó ugyanis saját bevallása szerint azért hajította a szerencsétlen jószágot a folyóba, mert idegesítette, hogy a kutya folyton a szemetesben turkál. A brutális tettnek egy arra járó pár is szemtanúja volt, akik azonnal a nyomába eredtek.

A szerencsétlenül járt ebnek a háborgó mélységből valahogyan sikerült felkapaszkodnia egy sziklára. A menedéket nyújtó köveken így már biztonságban várhatta a - feltehetően a helybeliek által hívott - állatmentőket. Akik, miután kimentették az állatot, a kutyának a Lucky (szerencsés) nevet adták.

A szomorúnak indult történet így jó véget ért. Reméljük ezután Lucky szerető otthonra fog találni. Erre minden esélye meg van, hiszen kalandos históriáját hallva eddig több mint hetvenen jelentkeztek, hogy örökbe fogadnák őt.


Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását