2024. május 18. - Erik, Alexandra

Meghódítja Londont a magyar zenekar

Régi nagy álma teljesül a Republic zenekarnak: a srácok brit földön zenélhetnek egy meghívásnak köszönhetően.
2010. szeptember 21. kedd 12:13 - HírExtra
"A londoni fellépés már tavasszal le volt fixálva, Dublin pedig régi nagy álmunk volt a fiúkkal. Ezt én egy MTV-interjú során meg is említettem a riporternek. Soha nem kaptunk még meghívást, de reménykedtünk abban, hogy egyszer az ír fővárosban is eljátszhatjuk a Republic-dalokat. Mint kiderült, ezt az interjút egy kint élő, magyar koncertszervező is látta, aki azonnal hívott, és felkért minket. Sikerült úgy összeszervezni a dátumokat, hogy egyik este Dublinban, rá két napra pedig Londonban játsszunk" - áradoztak a zenekar tagjai a nagy lehetőségről.

A republicos fiúk azt is elmondták, hogy egy városnézéssel egybekötött Republic-koncertet szerveztek Londonban. Erre bárki mehet, akinek van kedve a háromnapos kiránduláshoz. Az utazás egyéni, de Londonban szervezett programok várják a rajongókat, a második napon, a dublini koncert után pedig már a zenekar tagjai is csatlakoznak.

"A legnagyobb Republic-slágerek csendülnek fel mindkét este. Londonban a Scalában fogunk fellépni, ahol előttünk már olyan előadók adtak koncertet, mint például a Coldplay. A hangosítással is szerencsénk van, a kintiek­től kapjuk. Pont egy olyan régi jó barátunk dolgozik a Scalában, aki korábban a Republicnál volt hangosító" - árultak el részleteket a kiruccanásról a srácok.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását