2024. május 2. - Zsigmond

Falusi Mariann játszva fogy!

Falusi Mariann elhatározta, hogy változtat életmódján, hiszen már az egészségét is veszélyeztette súlytöbblete. Ehhez különleges segítséget választott, melynek segítségével önbizalomtól telve néz a nagy feladat elébe.
2010. szeptember 18. szombat 07:17 - HírExtra
Mariann már érezte az életmódváltás szükségességét, azonban míg nem következett be a baj, addig nem szánta el magát. Mikor nemrég rosszul lett egy koncertjén, elhatározta, hogy tenni fog az egészségéért. Mariann már számos fogyókúrával próbálkozott korábban, de sajnos nem sok sikerrel, ezért egy idő után szkeptikussá vált a különféle módszerekkel szemben. Hosszas gondolkodás után, úgy döntött, hogy belép a Zsírégetőklubba, hogy ne egyedül kelljen végigcsinálnia a megterhelő kúrákat.

„A fogyókúra első és legfontosabb szempontja az étrend volt. Egészséges, egyben fogyókúrás ételeket akartam, ráadásul olyanokat, amelyekkel nem kell folyton pepecselnem, mert egyszerűen nincs rá időm. Még a fogyókúra kezdetén egyeztettem a Zsírégetőklub szakembereivel, és összeállítottak számomra egy napi hat étkezésből álló best of menüt. Ez minden nap megérkezik a címemre, és szándékosan soha nem nézem meg előre az étlapot, hogy éppen milyen ételeket fogok enni. Ez az én játékom, mert így minden étkezés meglepetés” – mesélte Mariann.

Az énekesnő komolyan veszi a fogyást, ezért nem csak étrendjén változtatott, hanem a mozgásra is nagyobb hangsúlyt fektet. Célja nem kisebb, mint hogy negyven kilótól szabaduljon meg, amihez jelenleg akaratereje sem szab gátat.

„Az elhatározásom megingathatatlan; ha most elkezdtem ezt a programot, akkor korrekten, komplexen végigcsinálom. Bár még nem telt el sok idő, de szerencsére egyáltalán nem éreztem, hogy hullámvölgybe kerültem volna. Remélem, ez így lesz a későbbiekben is! Ha pedig mégis megingatna valami, akkor a Zsírégetőklub tagjaival tudok beszélni; szakértőkkel és „sorstársakkal” egyaránt. Ugyanis a klubtagok között sokan már több tíz kilótól, sőt van, aki 53 kilótól szabadult meg, tehát jócskán vannak tapasztalataik” – tette hozzá Mariann.
Forrás: Kék-Ezüst /HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását