2024. május 5. - Györgyi

Zsófi édeshármasban mulatozott

Szabó Zsófi Balázst válsztotta az Édesnégyesben, azonban Hajdú Péter műsorában Kristófra cserélte választottját. A történet tovább bonyolódik, hiszen legutóbb már Krisztiánnal együtt, hármasban jelent meg a Jóban Rosszban Bettije.
2010. szeptember 16. csütörtök 16:40 - HírExtra
Egyre botrányosabban alakulnak Szabó Zsófi randi kalandjai. A TV2 párkereső műsorában Balázst választotta, akiről később kiderült melegpornós múltja. Ezek után a szőke színésznő nyilvánosan megszégyenítette őt a Frizbiben, mikor jelenlétében másik udvarlóját, Kristófot választotta helyette.

Az Újlaki Mulató VIP megnyitóján nem kis feltűnést keltett, amikor új választottjával és a műsorból szintén ismerős Krisztiánnal jelent meg. Zsófi és „párja” egy vetélkedőre is benevezett, melyet meg is nyertek. Krisztián érdeklődve figyelte a pikáns jeleneteket, amikor az újdonsült pár egymás szájába dobálta a szőlőszemeket.
fotó forrás: Újlaki Mulató

Ennek ellenére nem alakult ki ellentét a vetélytársak között, hiszen a megfigyelők szerint egész este elmerülten beszélgetett egymással a két fiú. Az Édesnégyesből tehát édeshármas lett.

A korábbi interjúk szerint, Zsófit nagyon megviselték az elmúlt napok botrányai, de ez a bulin egyáltalán nem látszódott rajta. Ezek után nem csoda, ha felmerül az emberekben a gyanú, hogy ez a műsor nem is valódi párkeresésről szól…

„Nekem azzal, ha valakiről szép, művészi jellegű meztelen képek jelennek meg, nincs problémám. Ami zavar, a videó, és az, hogy Balázs nem mesélt nekem őszintén a múltjáról” - nyilatkozta az esettel kapcsolatban Zsófi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2010. szeptember 16. 18:29
Rongy ribanc.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását