2024. május 8. - Mihály

"Nem lennék bolti eladó!"

Dukai Regina akár karrierjét is feladná, hogy ne kelljen tovább távol lennie szerelmétől. Az énekesnő azt is elárulta, hogy mihez kezdene Olaszországban, ha kiköltözne párjához.
2010. szeptember 15. szerda 16:14 - HírExtra
"Most épp hat napot voltam kinn a páromnál Bresciában, de amint lehet, megyek vissza, mert én nem vagyok az a távkapcsolatos típus. Nem vagyok annak a híve, hogy a karriert válasszam a kapcsolat helyett, tehát ha ezt nem tudjuk így tovább csinálni és továbbra is annyira szükségünk lesz arra, hogy egymás mellett legyünk, akkor természetesen előbb-utóbb valakinek döntenie kell. Neki sokkal nagyobb karrierje van odakinn, és nem annyira laza az időbeosztása sem, mint nekem, így amennyit tudok, kint fogok majd lenni nála!" – mesélte a TabuTv-nek Regina.

A modell szándékát igazolja, hogy már vannak ötletei, hogy mihez kezdene kint. Ha Olaszországba költözne párjához: Feczesin Róberthez, aki a Brescia focicsapatának játékosa, akkor nagy valószínűséggel modellkarrierjét folytatná.

"Nincs messze Brescia Milánótól, ahol voltam már kint modellkedni, és minden segítséget megkapnék a barátaimtól, ha úgy döntenék, hogy újra kimegyek. Ha úgy hozza az élet, hogy nekem ki kell költöznöm oda, akkor szerintem fel fogom találni magam, de az az elmúlt napok alkalmával is kiderült, hogy egy dolog biztosan nem menne, az pedig a semmittevés!" – mesélte a Sugarbird-ös Regi.

"Nem értette a párom, hogy miért nem tudok otthon feküdni és pihenni. Már kitakarítottam a konyhát, a nappalit, a hálót, az egész lakást, és még mindig volt 23 óra a napból... Szóval borzasztóan tudok unatkozni, úgyhogy nekem az kell, hogy egész nap pörögjek és tegyek-vegyek. Ehhez pedig egy olyan életvitel kell, ami itthon is van!" – tette hozzá a modell.

Arra a kérdésre, hogy kint is szeretne-e hírességgé válni, a következőket felelte: „Hát az biztos, hogy nem elégednék meg egy bolti eladói állással, én, aki fotózásról forgatásra rohanok állandóan. Ez egy olyan életvitel, amit nem könnyen ad föl az ember.”
Forrás: TabuTv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását