2024. április 27. - Zita

Karakas vigaszágon a cselgáncs-világbajnokságon

Karakas Hedvig a bronzéremig tartó vigaszágon küzdhet szombaton az 57 kilogrammosoknál a Tokióban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
2010. szeptember 11. szombat 10:07 - HírExtra
A nemzetközi szövetség honlapja szerint az idei Európa-bajnokság bronzérmese első mérkőzésén ipponnal verte az Eb-második lengyel Malgorzata Bielakot, majd jukóval bizonyult jobbnak a dél-koreai Kim Dzsan Dinél és a kínai Vang Hujnál (Wang Hui) is.

Az elődöntőbe kerülésért a miskolciak 20 éves büszkesége a kontinensbajnok román Corina Caprioriuval találkozott, akitől jukóval kikapott, így a vigaszágra került.

Az alsó ági küzdelmek és az éremcsaták magyar idő szerint 10:30 órakor kezdődnek.
Ami a szombati nap többi - helyezetlenül zárt - magyarját illeti, Gáspár Eszter (63 kg) rögtön búcsúzott, míg a 73 kilogrammosoknál Taraba Sándor egy meccset nyert, az idén Eb-bronzérmes Ungvári Attila pedig az üzbég Navruz Jurakobilov és a marokkói Farih Anasz felett aratott ippongyőzelem után vazaarival kikapott az orosz Manszur Iszajevtől, így éppen csak lemaradt a vigaszágról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását