2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Karakas hetedik lett

Karakas Hedvig hetedik lett szombaton az 57 kilogrammosoknál a Tokióban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
2010. szeptember 11. szombat 13:39 - HírExtra
A nemzetközi szövetség honlapja szerint az idei Európa-bajnokság bronzérmese a lengyel Malgorzata Bielak, a dél-koreai Kim Dzsan Di és a kínai Vang Huj (Wang Hui) legyőzése, majd a román Corina Caprioriutól elszenvedett vereség után a vigaszágon a kubai Yurileydis Lupeteyjel szállt szembe. A világ- és hatszoros kontinensbajnok elleni mérkőzés nem hozott értékelhető akciót, a miskolciak 20 éves büszkeségét viszont kétszer is intették, így a karibi dzsúdós nyert jukóval, Karakas pedig hetedik lett.

Korábban Gáspár Eszter (63 kg) rögtön búcsúzott, míg Taraba Sándor (73 kg) egy meccset nyert, az idén Eb-bronzérmes Ungvári Attila (73) pedig az üzbég Navruz Jurakobilov és a marokkói Farih Anasz felett aratott ippongyőzelem után vazaarival kikapott az orosz Manszur Iszajevtől, így éppen csak lemaradt a vigaszágról.

Vasárnap Burján Lászlót (60 kg), Ungvári Miklóst (66) és Gorjanácz Zsoltot (66) szólítják tatamira a japán fővárosban, ahol 111 ország 845 dzsúdósa verseng.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását