2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Cselgáncs: Mészáros elődöntős

A 70 kg-os Mészáros Anett bejutott az elődöntőbe, a második napon szintén érdekelt ifj. Nagysolymosi Sándor (81 kg), Csoknyai László (81), Ledényi Levente (90) és Madarász Tamás (90) viszont hamar búcsúzott Tokióban az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
2010. szeptember 10. péntek 10:00 - HírExtra
A nemzetközi szövetség honlapja szerint az idén Európa-bajnok Mészáros első mérkőzésén jukóval verte a brit Megan Fletchert, majd ugyanígy jutott túl a kínai Csen Fejen (Chen Fei). Az elődöntőbe kerülésért a Honvéd 23 éves versenyzője a kétszeres Eb-második spanyol Cecilia Blancóval csapott össze, akit a magyar küldöttség tájékoztatása szerint ugyancsak legyőzött. A négy között az olimpiai ezüstérmes, világbajnok Edith Bosch vár rá, a holland sztár 3-2-re vezet kettejük eddigi párharcában.

Az éremcsaták magyar idő szerint 10:30 órakor kezdődnek.

Ami a pénteki nap többi magyarját illeti, ifj. Nagysolymosi Sándor és Csoknyai László rögtön az első körben, míg Ledényi Levente és Madarász Tamás egy győzelemmel esett ki, s zárt egyaránt helyezetlenül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását