2024. május 16. - Mózes, Botond

Claudia ki, Niki be

Volt szerelmével, Nikivel költözött össze a 47 éves színész. A nőt abba a házba költöztette be, ahol egykor Klaudiával élt.
2010. szeptember 9. csütörtök 16:10 - HírExtra
Nehéz kiigazodni Gesztesi Károlyon, aki lévén, hogy nem tudta eladni a Klaudiával közösen használt házát, beköltöztette oda volt szerelmét. Ez persze csak azért történhetett meg, mert az ugyan azon a telken lévő kisebb építményt, melyben Niki lakott a gyerekekkel, sikerült értékesíteni. Vajon mi lesz a következő lépés? Klaudia is beköltözik a házba kislányukkal és mi Magyarország legszeretetteljesebb elvált apukájáról vehetünk példát? Nem valószínű.

A színész több mint 1 évig volt padlón házassági kudarca miatt, s sokáig azt rebesgették, hogy sztárfeleségét visszavárja. Gesztesi a Frizbi felvételein vallotta be Hajdú Péternek, hogy a Klaudiával történt válása életének egyik legnagyobb kudarca volt, amit nehezen tud feldolgozni. Sem az italozgatás, sem csajozás, sem a munka nem adott gyógyírt számára. S bár a TV2 sztárszínésze az elmúlt évben több hölggyel is kapcsolatban volt, egyik választottal sem akarta elmélyíteni a viszonyát. Elkötelezni nem szeretné magát, de újra nyitott lett a világra.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását