2024. április 19. - Emma

Regisztrálták a debreceni fideszes jelölteket

Debrecenben nyilvántartásba vették a Fidesz jelöltjeit.
2010. szeptember 3. péntek 11:13 - HírExtra
 Debrecenben a Fidesz valamennyi jelöltjét - 24 önkormányzati képviselő, valamint polgármester-jelöltjét - nyilvántartásba vették a választási bizottságok - jelentette be Kósa Lajos (Fidesz), a cívis város polgármestere és egyben a Fidesz polgármester-jelöltje pénteken sajtótájékoztatón.

Tájékoztatása szerint 28 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze az aktivistáik, ötszázzal többet, mint 2006-ban, az akkor hosszabb gyűjtési időszakban.

Kósa Lajos biztatónak tekinti, hogy több ajánlást kaptak Debrecenben, mint négy éve, amikor egyébként valamennyi választókörzetben a Fidesz jelöltje nyert.  Az MTI érdeklődésére a politikus elmondta: a jelenlegi 50 tagú közgyűlés a polgármesterrel együtt 35 tagúra csökken a választások után Debrecenben.

Nincs választási hangulat jelenleg - összegezte az ajánlószelvények gyűjtése kapcsán szerzett tapasztalataikat a Fidesz ügyvezető alelnöke, aki pártja országos kampányfőnöke is. Sokan - mint mondta - rácsodálkoztak aktivistáikra, s kérdezték: "tényleg választás lesz, hát most volt tavasszal".
A cédulagyűjtés egyébként arra is alkalmat adott, hogy megkérdezzék a választókat, miként látják a település fejlődését, mi az, amit a jövőben fontosnak tartanának. Az így szerzett tapasztalatokat pedig felhasználják az önkormányzati munkában - mondta Kósa Lajos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását