2024. május 14. - Bonifác

Nem gyilkosság áldozata lett

Feltehetőleg nem gyilkosság áldozata lett az az ismeretlen férfi, akinek a holttestét szerdán találták meg Szolnok külterületén, egy árokban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2010. szeptember 2. csütörtök 13:51 - HírExtra
Szabó Zita tájékoztatása szerint a helyszínelés során idegenkezűségre utaló nyomot, illetve jelet nem talált a rendőrség. Ezért továbbra is közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet.
A holttest előrehaladott mumifikálódására való tekintettel az elhunyt nemét és korát orvos szakértőnek kellett megállapítania - fogalmazott a százados.

Jelezte: a helyszínen elvégzett vizsgálat nyomán kiadott elsődleges szakvéleményből kiderül, hogy az elhunyt feltehetőleg 55-70 év közötti férfi, akinek személyazonossága ismeretlen. A halál pontos körülményeit szakértők bevonásával tovább vizsgálja a rendőrség - tette hozzá a sajtószóvivő.
 
A holttestet egy járókelő fedezte fel szerdán Szolnokon, a 4-es számú főút várost elkerülő szakasza és a Debreceni út közötti füves-fás területen, egy csapadékvíz-elvezető árokban. Ő tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságon, majd a hatóság munkatársai a tűzoltók segítségével emelték ki a csatornában fekvő holttestet.

A közelmúltban hasonló eset történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 4206-os számú út mentén, Karcag és Bucsa között is. Itt augusztus 21-én a délutáni órákban ugyancsak egy arra közlekedő állampolgár talált rá egy nő holttestére a közelben húzódó belvízelvezető kanálisban.

Az ügy kapcsán jelenleg is folyamatban lévő nyomozás időközben kiderítette: a nőt megölték. Gyilkosának kézre kerítése érdekében a nyomozást érdemben segítő információkért egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását