2024. április 25. - Márk

A Fidesz volna Júdás?

Ha Orbán Viktor és "forradalmi bizottsága" a tavaszi után az őszi kampányt is érdemi mondanivaló nélkül csinálja végig, éppen a neki állítólag mindennél fontosabb magyar embereket árulja el- nyilatkozta az MSZP.
2010. augusztus 19. csütörtök 13:26 - HírExtra
Szavaik szerint a költségvetési tanács szerdán egyértelmű állásfoglalást tett, hogy ha a Fidesz-kormány

"lesz olyan szíves és nem borítja fel a szocialisták által kialakított egyensúlyi pályát", jövőre teljesíthetővé válik a három százalék alatti államháztartási hiánycél.

A szocialisták úgy látják, hogy ezzel Magyarország tartós növekedési pályára állhatna, "egyszersmind a nemzetvédő Bajnai-kormány ideje után ismét kivívhatná Európa, és a világ elismerését".

A közlemény úgy fogalmaz, hogy az MSZP-t azonban aggodalommal tölti el, hogy a Fidesz-KDNP kormány továbbra sem hajlandó elárulni, mit kíván kezdeni a magyar gazdasággal, azonkívül, hogy "a kispénzűek sarcolása mellett a jómódúakat gyarapítja tovább".

Leszögezik, hogy az MSZP ezért továbbra is azt várja a Fidesz-KDNP kormánytól, hogy "hagyjon fel végre a közpénzek elherdálásával, az állampolgárok félrevezetésével", és közölje a 2011-es év költségvetésének sarokszámait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását