2024. április 25. - Márk

Jobbikos csiki-csuki

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnöksége néhány napja feloszlatta a párt tatabányai szervezetét, amelyet vasárnap 17 taggal újjászerveztek - jelentette be a párt megyei elnöke hétfői sajtótájékoztatóján.
2010. augusztus 16. hétfő 11:10 - HírExtra
Vágó Sebestyén azt mondta, hogy az elnökség a hatékony működés érdekében rendelte el a helyi csoport technikai jellegű feloszlatását, az alapszervezet elnökének személye nem változott.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Jobbik Tatabánya mind a 12 egyéni választókörzetében indít jelöltet. A párt nevében három olyan jelölt is indul, aki nem a Jobbik tagja, hanem a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Magyarok Szövetsége, illetve a Jobbik Ifjúsági Tagozat képviselője.

A Jobbik tatabányai polgármesterjelöltje Vágó Sebestyén, a körzet listáról parlamentbe jutott országgyűlési képviselője, aki kijelentette, hogy megválasztása esetén lemond országgyűlési mandátumáról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 16. 17:04
Az lenne a legjobb, ha országosan is feloszlatnák magukat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását