2024. március 29. - Auguszta

Schmitt Pál futott a lánggal

Schmitt Pál köztársasági elnök is résztvevője volt a megnyitóval szombaton kezdődő I. ifjúsági olimpia szingapúri váltófutásának.
2010. augusztus 14. szombat 15:48 - HírExtra
A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a párbajtőrben kétszeres ötkarikás bajnok államfő az ötszörös aranyérmes volt úszótól, Egerszegi Krisztinától vette át a fáklyát, előttük pedig a MOB alelnöke, a kétszeres olimpiai bajnok volt kajakos, Gyulay Zsolt futott a lánggal.

A játékok lángja korábban az öt földrész egy-egy városát érintette, a helyszínen, Szingapúrban pedig több mint 300 kilométert tett meg.

A magyar csapat háza táján minden rendben, mindenki egészséges. A szombat esti megnyitón az öttusázó Demeter Gergely viszi majd a küldöttség zászlaját, majd az első versenynapon, vasárnap hat sportágban (evezés, súlyemelés, tenisz, triatlon, úszás, vívás) kezdődnek meg a küzdelmek. Magyarországot 19 sportágban összesen 52 sportoló képviseli az I. ifjúsági olimpián, amely augusztus 26-ig tart.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását